Снимка: PexelsВ Румъния затвориха заведения, кина, театри и казина за 2

...
Снимка: PexelsВ Румъния затвориха заведения, кина, театри и казина за 2
Коментари Харесай

В Румъния затвориха заведения, кина и театри за 2 седмици. Маските са задължителни и на открито

Снимка: Pexels

В Румъния затвориха заведения, кина, театри и казина за 2 седмици. Маските пък още веднъж са наложителни и навън, и на закрито. Мерките са поради нараствания брой новозаразени с Ковид-19.

Училищата в Букурещ минават на онлайн образование. Ще работят единствено заведенията за хранене в хотели и пансиони, които имат право да обслужват само настанените посетители.

Общият брой на умрелите в Румъния е над 5900 души, над 10 000 са в болница. 

Баварски окръг стана първият регион на Германия от април насам, подложен под цялостна карантина, съобщи Ройтерс. Мярката в окръг Берхтесгаденер Ланд влиза в действие от през днешния ден и планува през идващите две седмици жителите му да не могат да напущат дома си без уважителна причина. Повод за въвеждането й стана внезапно нарастване на случаите на ковид в окръга, откакто броят им за интервал от седем дни доближи 272,8 на 100 000 поданици. 

Броят на инфектираните с ковид в Аржентина надвиши 1 милион души. За последното денонощие броят на доказаните нови случаи на коронавирусната зараза там е 12 982, с което общият брой на инфектираните от началото на пандемията стана 1 002 662. Така Аржентина става петата страна в света, минала границата от 1 млн. инфектирани, след Съединени американски щати, Бразилия, Индия и Русия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР